« روزه براي گنجي | دفتر اصلي | دعا براي گنجي »


July 18, 2005

آخرين جلسه دادگاه پدرم

فكر مي‌كنم كه امروز دادگاه پدرم براي بار سوم تشكيل شده باشد و سومين باري نيز خواهد بود كه وي در دادگاه حاضر نشده،
البته دوبار از آن هيچ احضاريه‌اي به دستش نرسيد كه حاضر شود،
امروز هم نه احضاريه‌اي بابت دادگاه دريافت كرده بود و نه در تهران بود كه بخواهد به دادگاه برود،
قاعدتا بايستي يا حكم جلبش را امروز صادر كنند يا برايش حكم غيابي صادر نمايند،
در هر دو صورت مبارك است و خوشحالم از اينكه پدرم تا آخر بر سر حرفش ايستاد و در اين دادگاه شركت نكرد.

دنبالك اين دفتر

لينك اين مطلب اين دفتر:
http://hanif.ir/mt/mt-tb.cgi/152


« روزه براي گنجي | دفتر اصلي | دعا براي گنجي »




خدا نکند مجبور شویم برای پدرت لوگو بسازیم!
راستی کیهان مطلبی علیه پدرت چاپ کرده ببینی بد نیست!در صفحه با خوانندگان است یا اخبار کشور دیروز!

ارسال شده توسط: وارطان درJuly 19, 2005 04:28 AM

من تا ساعتی پیش (10 شب) در بیمارستان میلاد بودم. برادر گنجی (اصغر گنجی) هنوز نتوانسته بود با اکبر ملاقات کند. تازه همسر گنجی اجازه یافته بود به ملاقاتش برود. گنجی در طبقه دوازدهم بیمارستان بستری است. او تنها بیمار بستری شده در این طبقه است. به گفته برادرِ گنجی، این طبقه پر از مأمورانِ دادستانی است. و گنجی هنوز به خانواده اش تحویل داده نشده است. او همچنان در بازداشت به سر می برد. منتها محل بازداشتش تغییر یافته است! به گفته برادر گنجی آقای مرتضوی از انتشار عکس های گنجی در اینترنت خیلی عصبانی بود. و از بعد از انتشار این عکس ها ملاقات با گنجی با مشکل بیشتری مواجه شد. این بدان معنیست که تحلیل های مبتنی بر اینکه عکس ها توسط خود موتضوی منتشر شده اند مبنای درستی ندارد.
ظاهراً قرار است از شبهای آینده جوانانِ علاقه مند به اکبر گنجی با حضور در بیمارستان و روشن کردن شمع دست به دعا برای سلامتی آقای گنجی بردارند و خواستارِ آزادیِ وی شوند. گنجی در قرنطينه است و اجازه ملاقات ندارد. همسرش امشب به زحمت توانست با وی ملاقات کند. برخی فعالان سياسی همچون يوسف مولايي، فريبا داوودی مهاجر و برخی اعضای دفتر تحکيم و فعالان دانشجويی در بيمارستان ميلاد هستند. ولی هيچيک اجازه ندارند از درب لابی و محل پذيرش جلوتر بروند. حتی برادر اکبر گنجی هم نتوانست با او ملاقات کند.
به نظر من آوردن گنجی به بيمارستان برای آن است که اگر مشکلی برای گنجی پيش بيايد، بگويند داخلِ زندان نبوده، و از فشار افکار عمومی کاسته شود. تازه اينگونه بيشتر او را تحت کنترل دارند. چون در زندان در بند عمومی زندانی های ديگر هم هستند و خيلی های ديگر.... حالا می توانند جلوی نوشته های احتمالی که گنجی می خواست در روزهای ديگر بيرون بفرستد را بگيرند. البته بعيد نيست گنجی قبل از رفتنش به زندان تدارک کافی برای نامه هايی که بايد منتشر کند را ديده باشد.گنجی تا وقتی که آزادانه با دوستان و خانواده اش مرتبط نباشد و از حقوق يک انسان آزاد برخوردار نباشد، تا وقتی که از اطلاعات و منزلت برخوردار نباشد، همچنان زندانی است. مخصوصاً که مرتضوی اعلام کرده گنجی بعد از عمل جراحی روی پايش دوباره بايد به زندان برگردد، و در ضمن در بيمارستان هم نيروهای امنيتی و دادستانی او را احاطه کرده اند.

ارسال شده توسط: محمد جواد طواف درJuly 18, 2005 11:07 PM

تقدیم به تکاتک زندانیان در بند،که به خاطر اندیشهُ شان،به خاطر مطلوب کردن این زندگی که بی پایداری نگهبانانش خدشه دار می گردد.

این کیانند کین جسورانه و بی باک،
میسازند قفسها و زندانها،
بر انامها و افکارها،
شرمشان باد،
هیچ کم ندارند اماّ از آن گلدان ساز ماهر،
که خواهان پرواز کبوترهاست،
چه زیبا میدهد نقش بر پیکر گلدانش،این هنرمند،
هیچ میداند چه میکند با گل،
این عاشقِ رهائی در بندان؟
یا نمی داند،و میسازد باز،
او چنین زیبا چوبهُ دار،
و میسازد ،
پَرپَرش با آب.
امید که هرچه بیشتر انسان به آدمییت خویش آگاهی یابد.
آقای معرفی از شما سپاسگزارم که در این یکی دو روزه که از طرف من مرتباً برای شما زحمت آفریدم و شما به این صبوری به مهماننوازی یاریم کردید ،برای من راه دیگری نیست و این میهمان نوازی شما و تعداد بیشماری از وبلاگ نویسان جامعهُ ایران که با همین متانت و بزرگواری به مانند شما را در حق من سپاسگذار به انجام رساندند و مرا نمک گیر کردند،من دستان مهربان تمامیتان را از دور می فشارم،امید که آقای گنجی هرچه زودتر به سامان برسد.من از شما آقای معروفی به خاطر زحمات بیدریغتان برای آشنا سازی انسان به خصائل زیبای آدمی به سهم خود قدر دانی میکنم.
سرافراز و بر قرار باشید.
سعید از برلین.

ارسال شده توسط: سعید درJuly 18, 2005 04:24 PM

ارسال نظر





مرا به خاطر بسپار؟

(you may use HTML tags for style)