« شركت در يك بحث | اول دفتر | فقر و ... »

سناريوهاي شكست خورده

در خبرها آمده بود كه در ادامه تلاشها و حمله‌ها و تهمت‌ها و اختلاف افكني ها براي مايوس كردن خاتمي از حضور در انتخابات رياست جمهوري سال آينده اين بار عده‌اي از نمايندگان اقتدارگراي مجلس از هراس حضور مجدد وي طرحي را تدوين كرده‌اند تا طبق آن سن نامزدهاي رياست جمهوري را به 65 سال برسانند.

نكته جالب اين قضايا اينجاست كه جناح اقتدارگرا قصد دارد به هر نحو ممكن و به انواع روش هاي غيراخلاقي و قانوني و فراقانوني راه بر حضور خاتمي ببندند و سعي دارد اين پيام را به جامعه ارسال كند كه ديگر ما اجازه حضور دوباره‌ خاتمي و همفكرانش را نمي‌دهيم و اتفاقا همين واكنش هاي غيرعقلاني و احساسي آنهاست كه امروز ما را بايستي به اين نتيجه برساند كه خاتمي بهترين گزينه براي مقابله با تماميت خواهي آنان است.

***

يكي از دلايلي كه براي طرح اين اصلاحيه قانون انتخابات عنوان شده اين مسئله است كه سن زياد رئيس جمهور باعث مي‌شود وي نتواند وظايف قانوني خود را ايفا نمايد، حال سئوال اينجاست اگر بر اثر افزايش سن شخصي نتواند وظايف قانوني خود را به انجام برساند و با اين حساب آيت الله جنتي حدودا بايستي 20 سال پيش بازنشسته شده باشد.

***

هنوز از خاطرمان نرفته است كه چند صباحي پيش سناريوي مايوس كردن خاتمي با استفاده از حربه رد صلاحيت كليد خورده بود و هر روز كيهان و كيهان نشينان با تهديد و شايعه اين مسئله را دامن زدند تا خاتمي از حضور پا پس بكشد، اما حال كه روز به روز احتمال حضور خاتمي بيشتر شده است و سناريوهاي قبلي با شكست روبرو شده است، اينبار سعي دارند با استفاده از يك راهكار قانوني راه را بر خاتمي و خاتمي‌ها ببندند تا شايد بتواند تجميع قدرتي كه نتيجه اي جز ركود و تورم و گراني و انزواي جهاني چيزي براي ايرانيان به همراه نداشته حفظ كنند.

اين سناريوسازي‌ها و اختلاف افكني‌ها امروز نه تنها نبايد ما را نااميد كند، بلكه بايد مصمم تر از گذشته به راهي كه آغاز كرده ايم ايمان داشته باشيم و ادامه دهيم و نگذاريم اين سناريوهاي شكست خورده خللي در عزم ما ايجاد كند.

دنبالك

TrackBack URL for this entry:
http://hanif.ir/cgi-bin/mt34/mt-tb.cgi/977

نظرات

پنگوئن :

آقای حنیف خان! نمی دانم چرا با دیدن و خواندن تحلیل های مثل آنچه شما امروز نوشته اید به یاد کیهان و گزارشاتش در ستون اخبار ویژه می افتم!
متاسفانه در این مدت کم از این تحلیل ها از سوی افرادی که بسیار برایشان احترام قائل بودم ندیدم.
آخر دوست عزیز با نوشتن "افتادن هراس در دل نمایندگان اقتدارگرا" و "سناریوی مایوس کردن خاتمی" و ... می خواهی چه چیز را نشان دهی؟ آیا جز بستن راه نقد به عملکرد خاتمی هدف دیگری برای نوشتن اینگونه جملات وجود دارد؟ خداییش ببین این جملات چقدر شبیه حرفهای است که همین نمایندگان اقتدارگرا هنگام دفاع از احمدی نژاد و امثال او به کار می برند!
نمی دانم چه شده؟ اما تو رو خدا دست از سر این ادبیات کیهانی بردارید که با این گونه نوشتن ها کاری می کنید تا از رای دادن به خاتمی هم پشیمان شویم!

حنيف: من متوجه نشدم در كجاي نوشته ام گفته ام كه نقد خاتمي و عملكردش انجام نشود، در مورد نوع ادبيات متن هم چندان احساس شما را ندارم و هر چه متن را خواندم هيچ توهيني و افترايي نديدم، و مگر نه اين است كه اقتدارگرايان از حضور خاتمي ماههاست كه ترسيده اند و مگر نه اين است به هر دري دارند ميزنند تا خاتمي را از آمدن منصرف كنند، متوجه نمي‌شوم كجاي اين مسئله كيهان گونه بود كه شما را از راي دادن پشيمان كند.
معتقدم در بيان تحليل بايد سر راست به سر اصل مطلب رفت و از حاشيه پردازي اجنتاب كرد وليكن صد در صد معتقدم كه نبايد بدون دليل و برهان و از روي احساس قلم زد و سعي ام بر اين بوده است.

 

من :

خوشحالم که بعد از مدتی نوشتی.نوشتنی که خشک نبود.
بیان رسما بگن آقای خاتمی نیا!
اینطوری سنگین ترن.
ولی اومدن کروبی و خاتمی به صلاحه؟

 

مَتَتی :

خوشبختانه فعلا یه ده سالی تخفیف دادند!

 

ندا :

سلام
برای اولین بار است که به وبلاگ شما برخوردم مطالبتون جالب و خواندنی است به ما هم سر بزنید.

 

:

يك عده وقتي ديدن هيچ راه قانوني براي رد صلاهيت خاتمي پيدا نمي كنن تصميم به كشف و اختراع يك سري قوانين من دراوردي گرفتن خوشحالم كه مثل خميشه تيرشون به سنگ خورد

 

کاریزما :

یا سلام
آقای خاتمی به 2 دلیل قانون اساسی فعلا خودشان را کاندید نکردند که این 2 اصل قدرتش در اختیار رهبر هست ایشان با تایید حکم که دراختیار رئیس جمهور قرار بگبرد(2 بند قانون) حتما خودشان را کاندید میکنند.

حنيف: متوجه منظور شما نشدم

 

ارسال نظرات

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)

 

 

all right reserved for dreamdesign.ir  - © Copyright 2007