فرداي انتخاب
فردا روز انتخابات است و نتيجه آن در روز شنبه سرنوشت همه ماست، سرنوشت مني كه معتقد بودم بايستي راي بدهم و سرنوشت اويي كه معتقد بود با راي ندادنش تاثير مثبتي در فردايش پيش خواهد آمد.
به نظرم راه ما و راه آنها مدتهاست از يكديگر جدا شده و ديرزماني است كه ديگر حرف هم درك نميكنيم، آنها براي خود دلايلي ميآورند كه شايد از منظر من منطقي نباشد و من نيز دلايل روشن خود را دارم كه شايد در منطق آنان نگنجد اما نكتهاي كه در اين ميان نبايد فراموش كرد اينست كه هر دو طرف براي فرداي بهتر ايران تلاش ميكنيم و در اين بين آرمانمان آزادي و استقلال كشورمان از بندهايي است كه حاكميت اقتدارگرا هر روز طناب آن را بيشتر و پيشتر دور ايران ميكشد.
اگر فرداي انتخابات پيروز ميدان ما باشيم قطعا نبايد خردهاي بر نظرات آنهايي گرفت كه راي ندادن را بهترين راه ميدانستند چون بر عقيده خود عمل كردند، اما اگر ما بازنده انتخابات بوديم آنها نيز نبايستي با انواع برچسبها ما را چون خودفروختگان بدانند زيرا عقيده ما عمل سياسي در چارچوب تنها حق باقيماندهمان از كشور كه همان حق راي است استوار گرديده.
راه ما و راه آنها هر دو يك سرمنزل دارد منتهي تفاوت در روشهاست كه ما را همسنگر نميكند پس متهم كردن يكديگر به «خيانت به كشور» و «راي دادن مساوي شكست جنبش مردم» و ... چندان نه محترمانه است و نه موجب همدلي در آتيه خواهد گرديد و در اين بين چه طرفداران شركت و چه طرفداران عدم شركت در انتخابات اگر شمشير زبان را به جاي تاختن بر يكديگر به نقد و روشنگري جريان تخريب كننده كشور بگشايند قطعا سود آن هر دو وجه قضيه را در بر خواهد گرفت، متاسفانه اين روزها از هر دو طرف عدهاي با فراموش كردن هدف مدام يكديگر را عرصه تاخت و تاز قلم و زبان و نقد خود ميكنند كه اين جز بروز و شدت گرفتن ناخرسنديها و كينهها هيچ سودي در پي ندارد.
قطعا فردا نتيجه انتخابات چه پيروزي باشد چه شكست، هيچكس از ديگري طلبكار نيست، زيرا عملي سياسياش را براساس اعتقاداتش انجام داده و بهتر است حرمت يكديگر را براي مقابله با دشواري ها و دشمن مشترك در آينده حفظ كنيم و هر كدام راهكار متعالي خود را بدون تهمت و و توهين به پيش ببريم.
من هنوز به رای دادن معتقدم - گيسو فغفوري - هنوز
نامه نسيميها به دانشجويان
شاید فردا روز ما باشد - مهدي محسني - جمهور
دریغ است ایران که ویران شود- الپر
انتخابات به مثابه یک راه - علي اصغر سيدآبادي - هنوز
لیست اصلاح طلبان و تخصص های شهري - محمدعلي ابطحي - وب نوشت
حرفم را در حمایت از چمران پس می گیرم - حامد قدوسي - يك ليوان چاي داغ
رای می دهی با عذاب وجدان؟ - آزاده عصاران
«شهروند» به مثابه «نهاد» - شهاب الدین طباطبایی
به راه باديه رفتن به از نشستن و گفتن - آرش حسن نيا - هنوز
انتخابات و تناقض درونی سیاست رادیکال - نادر فتورهچی - رخداد
انتخابات و ردپای رخداد - جواد گنجی ـ علی عباسبیگی - رخداد
چند تذکر دربارۀ انتخابات - امید مهرگان - رخداد
اهمیت انتخابات پیشرو - امیر احمدی آریان - رخداد
چرا باید رای داد؟ - مصطفی قوانلو قاجار - روزنامه نگار نو
دمکراسی با ابروان در هم گره کرده؟ - محمد جواد غلامرضاکاشي - زاویه دید
اهمیت رای پروین احمدی نژاد - كريم ارغنده پور - نماي آينده
تحریمی ها ما را کجا می برند ! - سيامك قاسمي - راز نو
کم هزینه ترین راه برای پیشرفت ایران - متتي
انتخابات: حق يا وظيفه ؟ - پوپك صابري - گلنسا
تبليغات موش اصلاحات - رهام وزيري - از سر بي حوصلگي
نظرات
mohammad :
sari be weblogam bezani kheili khoshal misham
mohammad - December 14, 2006 1:39 PM
:
سلام
فردای انتخابات گروهی که شما طرفدارش هستی رأی چندانی نیاورده است. به همین خاطر شما که طبق روال معمول نمی خواهید شکست را بپذیرید این دلایل را برای شکست خواهید آورد:
1- دخالت سازمان یافته بسیج و سپاه در انتخابات
2- استفاده از شناسنامه های باطله و جعلی از سوی جناح مخالف شما در انتخابات
3- تخریب سازمان یافته کاندیداهای شما توسط نیروهای جناح مخالف
4- مظلوم نمایی رقیب
5- عوام بودن مردم
6- عوامفریبی رقیب
7- تقلب در شمارش آرا
حنيف: شما مفهوم مطلب من را نگرفتيد براي همين اين چيزها را ميگوييد كه من هيچگاه در مطلبم اشاره نكردم كه ما از اين چيزها نخواهيم گفت، اما مطمئنا گردن تحريمي ها نخواهيم انداخت، بهتر است متن را دوباره مرور كنيد
Anonymous - December 14, 2006 4:13 PM
آگاه :
نظر شما در اولين فرصت پس از تاييد در وبلاگ نمايش داده خواهد شد
جمله فوق بعد از نظر دادن در سايت شما نمايش داده ميشود.اما بر من معلوم شد كه شما فردي ضعيف النفس و ترسو هستيد بسياري از نظرات انتقادي را سانسور ميكنيد و علاوه بر ترسو بودنتان سانسورچي ماهري نيزي هستي امثال شما با سعيد مرتضويها هيچ فرقي ندارند.آگاه
حنيف: به اين ميگن قصاص قبل از جنايت، اگر اين كار را كردم باشد، من در هر حال اگر دوست داريد بدانيد خدمتتان عرض ميكنم كه اجازه نميدهم در اين وبلاگ به غير از خودم به هيچ شخص ديگري توهين و تهمت زده شود و با توجه به اينكه قبلا نيز اين مورد پيش آمده از اين سيستم مجبورم استفاده كنم در حالا شما كه به راحتي تهمت ميزنيد آقا جرات داريد به اسم خودتان مطلب بنويسيد؟
آگاه - December 14, 2006 4:57 PM
سینا تنها :
بی نظیر بود دوست عزیز، متشکرم کاملا موافقم
سینا تنها - December 14, 2006 11:42 PM
yekray :
یادمان باشد تحریم همچنان در درون پارادایم اصلاحات ادامه حیات می دهد
همین که به پای صندوق های رای نمی رویم یعنی هنوز بااین عقیده اصلاح طلبان همراهیم که باید سرنوشتمان را در پای صندوق های رای مشخص کنیم.
حنيف: من يك سئوال دارم و آن اينكه از كجا ميتوانيد بفهميد كه بقيه مردم هم كه از ابتداي زندگيشان حتي يك راي نداده اند موافق نظر شماهستند؟
yekray - December 15, 2006 12:58 AM
علیرضا شمس :
روی من با آن آدمی است که اسم خود را گذاشته آگاه و کامنت داده که چرا سیستم کامنت گذاری تان باید به تایید شما برسد، آخه مردک آگاه الان اکثر وبلاگا این سیستم را دارن پس همشون ترسواند؟؟! اگر یک کامنت سک... بذارن بعدکی می خواد جمعش کنه یا اسپم کامنت ها! پس مزخرف نگیم!
البته خود حنیف هم می دونه که من باهاش زیاد موافق نیستم!!
علیرضا شمس - December 15, 2006 2:34 PM
آلوچه خانوم :
جناب با اجازه ما این لیست کنار صفحه رو از توی تمپلیت شما کش رفتیم گذاشتیم بالای صفحه خودمون . راضی باشید و اینکه امیدوارم موفق باشیم هممون .آمین
آلوچه خانوم - December 15, 2006 3:42 PM
:
حنيف عزيز من ادعا نكردم همه كساني كه در پاي صندوق هاي راي شركت نمي كنن تحريمي هستند براي اينكه دقيقا آمار تحريمي ها را به صورت علمي به دست آوري يه نگاهي به اين پست بينداز.http://yekray.blogfa.com/post-6.aspx
در ضمن من معتقدم كه تحريمي ها اكثريت مطلق ندارند اقليتي نسبي و اما تاثير گذارند كه آگاهانه هم عمل مي كنند و بر اساس منافع و آگاهي طبقاتي يشان در پاي صندوقهاي راي حاضر نمي شوند همچنان كه شما نيز بر اين اساس در انتخابات شركت مي كنيد. همچنين معتقد به تعامل ميان اين دو گروهم چرا كه جدايي اين دو آنها را در وضعيتي دشوار قرار مي دهد اما رسيدن به حدي ميانه هر دو را منتفع خواهد كرد.
Anonymous - December 15, 2006 7:30 PM
:
سلام
آقا شما جدآ منتقدان خطرناکی دارید و البته فقط خطرناک و نه آگاه ... چون خودشون هم به انتقاداتشون از شما اعتقادی ندارن ... حکایت اونی که برای بزرگ شدن تصمیم گرفته به بزرگتر از خودش یه سنگی بزنه ... .
اول اینکه من رآی دادم و یه عالمه ادم رو هم بردم پای صندوق دوم اینکه یه سوال این درسته که آرا رو می خوان دستی شمارش کنن ... اونم تو حوزه ها ؟؟؟؟؟
خوب این یعنی تقلب!!!
واضحه !!! مرغ پخته هم خنده اش میگیره ... نه فکر کنم اینبار گریه اش بگیره ... .
شاد وپیروز باشید.
Anonymous - December 16, 2006 1:14 AM
iran :
http://iranianinfolinks.com
iran - December 16, 2006 3:48 AM
سينا هدا :
سلام آقاي مزروعي عزيز!
خسته نباشيد.
چند سالي ميشود كه چه با اين توضيحات و چي بي آن هر كس همچنان ساز خود را ميزند.
گويا فقط يك مصيبت، يك بلا، يك فاجعه ميتواند گوشها و چشمها را به روي حقيقت باز كند.
سالهاست كه وقتي ميگويي يك بعلاوه ي يك ميشود دو هنوز برخي ميگويند حكم اين ارتداد مرگ است.
سالها و قرنهاست كه هر كس در لاك خويش فقط تمرين فحاشي ميكند و اگر خيلي محترم باشد سرش را زير برف ميكند.
گويا تنها پروسهي عمل است كه فهم زاده ميشود.
چيزكي نوشتهام در بابا اينكه چگونه يك فرهنگ مزمن فرعوني ميتواند استحاله يابد.
تنها با تمرين و تمرين عملي مشاركت و تصميم سازي و تصصميم گيري كاسبكارانه شايد اين ارواح خسته بهبود يابند.
نميدانم چرا فرهيختگان در يان راه نميكوشند.
راهي كه من ديدهام ارزش كوشش را دارد.
در اين نوشته ي اخير به اين راه حل پرداختهام.
كمي طولاني است اما شايد ارزش تجربه داشته باشد.
موفق باشيد.
سينا هدا - December 16, 2006 1:52 PM