« مشروطه اي كه به ما آموختند | اول دفتر | حرفه ها »

دمكراسي هدايت شده!!

بالاخره كنگره مشاركت دبيركل جديد را انتخاب كرد و محسن ميردامادي براي مدت 2 سال دبيركل مشاركت شد، شخصا ميردامادي را نسبت به تمامي گزينه‌هايي كه مطرح شده بودند(صفايي فراهاني، سيدصفدر حسيني، محمود حجتي، محمد نعيمي‌پور، عبدالله رمضان زاده و الهه كولايي) بيشتر ترجيح مي‌دهم،‌ البته در ميان اعضاي حزب مي‌شد گزينه‌هاي بهتري نيز يافت.

در هر حال ميردامادي دبيركل شد و بعضي جوانان مشاركتي كه خيال دبيركلي رمضان‌زاده را داشتند بايستي هنوز درس سياست را آموزش ببينند، آنها كه مي‌خواستند رمضان‌زاده را دبيركل كنند حتي نتوانستند او را نامزد اين پست كنند و البته فكر كنم بدون هماهنگي، اسم او را در بوق و سرنا كردند و دبيركل جديد در يك «دمكراسي هدايت شده» انتخاب شد و از پيش راس حزب براي انتخاب او به توافق جمعي رسيده بودند و براي همين بود كه رمضان‌زاده حتي در آن جلسه شوراي مركزي براي معرفي نامزد دبيركلي حاضر نشده بود. بگذريم به نظرم ميردامادي با توجه به شناختي كه از هر دو دارم براي مشاركت بهتر است، البته ممكن هم هست كه اندكي ريزش نيرو در اين حزب اتفاق بيافتد.

نكته آخر هم اينكه پدرم بعد از سه دوره عضويت در شوراي مركزي، اينبار اصلا براي شركت در انتخابات ثبت نام نكرد و به گفته خودش سعي دارد كمي كناره بنشيند.

من كه نرفتم ولي به قول آرش كنگره طاقت فرسايي بود، عكس‌هاي كسوف از روز اول كنگره را هم ببينيد.

توضیح ضروری: الپر کمی دلخور شده و میگه که رمضان زاده در جلسه شورای مرکزی حاضر بوده و البته میگه اصلا قرار نبوده که اون بشه دبیرکل مشارکت، البته خودتون این مطلب رو بخونید و بعد قضاوت کنید.

نظرات

delaram :

سلام. جای شما خالی بود واقعا. کناره گیری آقای مزروعی از شورای مرکزی هم حیف شد.

 

vartan :

این تیتر بد جور چسبید.اگرچه سیاست همین است دیگر.

پایدار و شادمان باشی.

 

هوشنگ :

آقای علی مزروعی هر دلیلی برای خود داشته باشد فکر کنم تصمیم او گامی درست در راستایی درست بوده است و می‌تواند به سود انجمن صنفی روزنامه‌نگاران باشد. و اگر خود او هم با این اندیشه کناره‌گیری کرده باشد بایستی گفت: آفرین.

 

حسين :

من فكر مي كنم كه اطلاع درستي به شما نرسيده چرا كه آقاي رمضان زاده در جلسه فوق حاضر بود

حنيف: شما هم مثل الپر اصل قضيه را ول كرده‌ايد و به فرع قضيه چسبيده‌ايد، حرف شما رو قبول مي‌كنم ولي اصل ماجرا چيز ديگري است

 

:

شاخه دانشجویی و جوانان جبهه مشارکت ساوه در پی انتخاب میردامادی به عنوان دبیر کل و شکوری راد به عنوان عضو شورای مرکزی از عضویت در جبهه مشارکت انصراف دادند

 

محمد :

دوست داشتم خاتمی بمونه والبته نمی دونم چرا با رمضان زاده بیشتر حال می کردم ولی شما که میگی میردامادی بهتره حتما همینجوره.
من فقط از انشعاب حزب می ترسم.

 

ابوذر جعفری :

باسلام
حالی درون پرده بسی فتنه می رود
تا آن زمان که پرده برفتد چه ها کنند

 

سجاد صاحبان زند :

سلام. خیلی نامردی. چرا اسم منو از لینکات پاک کردی....

حنیف: من لینکت رو پاک نکردم شما لینک در صفحه دوم لینک ها هست بایستی حتما پینگ کنی تا در صفحه اول بیای

 

حسین نورانی :

جات خیلی خالیبود.بابات حسابی فعال بود و درخشید.کاش بودی.

 

سعید پورحیدر :

سلام . جالب بود

 

محمد :

حنيف جان
قضايا اينجور نبوده
كاش يا سؤال مي كردي يا خودت در كنگره حاضر مي شدي.

حنیف: هر چی شما بگی محمد جان ولی باز هم اصل حرفم غیرقابل رده، تنها میشه گفت که شاید این مطلب انگیزه رو کم کنه

 

Rawi :

آیا این آقایان به اصطلاح نویسنده و روزنامه نگار.... با این ادا اطوارهایشان، توانسته اند یک اعتراضی بر علیه شکنجه و کشته شدن اکبر محمدیها و دیگر زندانیان سیاسی بنویسند؟ نزدیک به 400 روزنامه و نشریه در ایران توقیف و بسته شده و سایتهای اینترنتی بشقابهای گیرنده و تمامی مدیا سانسور و جمع آوری و بسته شده خفقان مطلق حاکم است بس ، این آقایان پس چه کاره اند؟
می بینید که چگونه استعمار با دست ارتجاع ملت و وطن ما را نابود کرده ومی کند؟ به نظر من اینها پادوهای حفظ نظام ولی فقیه هستند و نه نویسنده وروزنامه نگار.

حنیف: به این میگن از آب گل آلود ماهی گرفتن، اخوی یه کمی مطالعه داشته باش، حداقل در این یه مورد نمیشه به جبهه مشارکت اعتراض داشت زیرا هم خودش در این راه هزینه داده و هم اعضا درجه اولش و هم اینکه روزنامه هاش بسته شده و در ضمن همچنان هم تنها حزبی هست که در خصوص همه مسائل کشور اعتراض خود را به صورت علنی بیان می کند

 

nima :

كاملا موافقم حضور محسن ميردامادي به عنوان دبير كل يكي از بهترين گزينه هاي ممكن بود. البته اين موضوع در جلسات قبلي بحث شده بود و كاملا يك امر دمكراتيك بود . همانند كناره گيري آقاي مزروعي كه جاي خود را به جوانترها دادند.

 

Roshan :

کسانی که با طینت فاسد و ویرانگری با کشتن آزادیخواهان و حق طلبان برمسند قدرت نشسته است، طبیعی است که هواداران جیره خوار و نواده گان نا خلف آنان نیز حتی با نام مشارکتی روزنامه نگار...، بیان صداهای در گلو خفه شدهً مظلومان و دفاع از آزادی و حقوق مردم ایران را، از آب گل آلود ماهی گرفتن مینامد.!

حنیف: تکبیر ولی اگه توضیح بدی که همه اینها چه ربطی به هم داره بیشتر میخندم

 

امیر :

از رفتار آقای مزروعی با عبدی هم می گفتی!!

 
 

all right reserved for dreamdesign.ir  - © Copyright 2007