« كنفرانس كانون مدافعان حقوق بشر در خصوص سلول انفرادي | اول دفتر | لعنت به اين تنهايي؛ »

ديدار با فرمانده نيروي انتظامي

عصر دوشنبه نيز به همراه تعدادي بر اساس تقاضاي فرمانده نيروي انتظامي به ديدار ايشان رفتيم.

از هم پرونده اي هاي من فقط مسعود قريشي آمده بود به همراه مصطفي تاج زاده مسئول سايت امروز و همچنين آقاي هادي قابل به همراه تعدادي از بازداشت شدگان حوادث اخير قم.

در ابتداي جلسه آقاي تاج زاده در خصوص اينكه مسئول سايت امروز خود وي است و تا كنون هيچ جا از وي نخواسته اند كه بيايد و در خصوص اين سايت توضيح دهد و اينكه بجاي اينكه او را بخواهند در اين پرونده به سراغ افراد فني سايت رفته اند ابراز گله و تعجب كرد.

بعد قريشي و من هر كدام مسائل و اتفاقاتي كه در دوران بازداشت بر ما گذشته را ذكر كرديم و از برخوردها با خصوص ساير متهمان اين پرونده نيز سخناني گفتيم.

بعد از ما هم بچه هاي قم و آقاي قابل نكاتي را در خصوص ماجراي خودشان كه نوع متفاوتي با ماجراي ما بود بيان كردند.

در پايان هم آقاي قاليباف نسبت به برخوردهاي صورت گرفته با تمامي ما ها از سوي عوامل اين نيرو اظهارات تاسف و معذرت خواهي كرد و قول اكيد داد كه اين ماجرا را پيگيري كرده و نتيجه اش را هم به ما خبر خواهد داد.

 

all right reserved for dreamdesign.ir  - © Copyright 2007